Hej

Vi hjälper företag med grafisk produktion och att skapa en helhet i deras kommunikation. Det som skiljer oss från våra konkurrenter är att vi tar avstamp i våra kunders värderingar och drivkrafter och låter dem ligga som grund för marknadsföringen. Varför då? Helt enkelt för att då blir den sann. För visst gör du också affärer med andra människor? Fångar du upp övertygelsen hos människorna i företaget då skapar du varumärken som är oslagbara. 

Varför kommer inte beställningarna in?

När vi träffar en ny kund letar vi efter glapp. Vi kopplar på vår nyfikenhet, frågar och lyssnar. Vår filosofi är att det finns en avsändare t.ex ägare, styrelse, eller ledning som vill åstadkomma något. Ett budskap som ska nå ut till en mottagare, internt eller kund det spelar ingen roll. Hur ser den resan ut? Finns det glapp i budskapsresan? Når kommunikationen fram? Saknas det broar över glappen, ja då är det svårt att komma fram. Det är likadant med kommunikation. 

Vi är nära dig

Vi gillar att sitta i knät. Det där lät konstigt!  Vad vi menar är att vi gillar att jobba nära våra kunder. Det är ni som kan ert företag och bransch bäst. Vi bidrar med ett utifrån-perspektiv och kommunikationskunskap. Tillsammans kan vi göra riktigt bra saker. Prestigen försvinner, idéerna flödar och det är kul att jobba ihop. Så funkar vi! Hur är du?

Hör av dig om du vill testa att jobba med några som verkligen bryr sig om din framgång.

Madicon Communication Sherpas är en del av något större

Vi är en del av Madicon  Business Sherpas som har 4 fokusområden. Värdegrund och företagskultur, ledarutveckling och stöd, verksamhetsstrukturer och kommunikation. Vi på Communication Sherpas har vår kärnkompetens inom värdegrund och kommunikation. Helheten i vår organisation gör att vi hjälpa dig typiska frågor som rör ett företag och dess ledarskap. 

Välkommen

Kenneth Larsson

Gunilla Munke

Olof Pinzke